China Girl

Een van de volgende thema’s die ik zal uitvoeren is China Girl,

Ben je make up artist en spreekt het onderstaande moodboard je aan gelieve dan contact met me op te nemen om verder af te spreken. Deze shoot is op TFP Basis.

Make up artiste : Wordt nog gezocht.

Model : Amalia Uae

Locatie : Veurne (Belgiƫ)

Tijdstip : nog te bepalen.

Deze shoot is gebaseerd op de Japanse geisha

De term geisha wordt over het algemeen gebruikt om een gezelschapsdame aan te duiden die gekleed is in de typische, streng gestileerde kledij en die met klassieke Japanse muziek, zang en dans de avond van een gezelschap aangenaam opluistert. Letterlijk betekent geisha “kunstpersoon”. In de 18e en 19e eeuw waren geisha’s heel gebruikelijke entourage bij zulke gelegenheden. Kenmerkend voor de geisha zijn de kunstige pruik van zwart haar, het witgemaakte gezicht met de rode lippen en een opvallend versierde kimono of zijden kleed dat op een bepaalde manier om het lichaam geknoopt is. Geisha’s werden beschouwd als toonbeelden van schoonheid en verfijnde cultuur.(Wikipedia)

 

Deze traditionele Kunstvorm zullen we in een nieuw modern kleedje stoppen, Het onderstaand moodboard zijn geen foto’s van mij maar zijn louter ter illustratie om de mood van de shoot terug te geven.