Fotosessie voor 1 persoon 75€

Een studio fotosessie van uzelf of van een geliefde. Tijdens deze sessie zullen er  verschillende poses aangenomen worden om een diversiteit aan foto’s te bekomen, ook zullen er verschillende lichtopstellingen en lichtvervormers gebruikt worden. Tevens mogen alle attributen die zich in de studio bevinden gebruikt worden om een boeiend verhaal te vertolken. Er worden zowel headshots, halfbody’s als full body shots genomen. U ontvangt een selectie van min 10 foto’s op hoge resolutie voor afdruk en dezelfde 10 foto’s op lage resolutie voor internet gebruik. Dit alles op een CD-rom. Tevens heb je recht op een foto  met een afmeting van 51×68/76 door u gekozen uit de CD-rom Selectie. De fotoshoot zal ongeveer 1 uur duren in de studio.

Fotosessie voor 2 personen 90€

Een fotoshoot voor 2 personen. Samen met je partner,  je vriend(in), zus of broer of gewoon vrienden onder elkaar op de foto. Tijdens de fotosessie zullen er verschillende poses aangenomen worden tevens kunnen er zowel dubbelportret als enkelportretten genomen worden.Tijdens de fotoshoot zullen er verschillende lichtopstellingen en lichtvervormers gebruikt worden. Tevens mogen alle attributen die zich in de studio bevinden gebruikt worden. Er worden zowel head shots, half body’s als full body shots genomen. U ontvangt een selectie van min 16 foto’s op hoge resolutie voor afdruk en dezelfde 16 foto’s op lage resolutie voor internet gebruik. Dit alles op een CD-rom. Tevens heb je recht op een foto  met een afmeting van 51×68/76 door u gekozen uit de CD-rom Selectie. De fotoshoot zal ongeveer 1 uur duren in de studio.

Fotosessie van 3 tot 5 personen 120€

Met het ganse gezin op de foto of een toffe fotosessie met een  paar vrienden. Tijdens de fotosessie zullen verschillende combinaties van personen genomen worden met verschillende soorten poses Alsook een groepsfoto’s met verschillende poses. Telkens zullen we de lichtopstelling alsook de lichtvervvormers aanpassen aan de soort shoot die we op dit moment doen.Tevens mogen alle attributen die zich in de studio bevinden gebruikt worden. Er worden zowel head shots, half body’s als full body shots genomen. U ontvangt een Selectie van min 25 foto’s op hoge resolutie voor afdruk en dezelfde 25 foto’s op lage resolutie voor internet gebruik. Dit alles op CD-rom. Tevens heb je recht op een foto met een afmeting van 51x68x78 door u gekozen uit de CD-rom selectie. De fotoshoot zal ongeveer 1u30 duren.

Fotosessie van groepen meer dan 5 personen. Vraagt een offerte aan.

Oma en opa met alle kinderen en kleinkinderen op de foto, een bedrijfsfoto met alle medewerkers erop of een gezellige fotoshoot met al je vrienden en vriendinnen.Een grote groepsfoto en daarnaast nog individuele foto’s of gecombineerde shoots alles is mogelijk. Door het grote aantal personen kan dit niet meer in de studio en moet er een leuke locatie gezocht worden. Voor alles vinden we een oplossing dus vraag een offerte aan.

Zwangershapsshoot 150€

Een zwangerschapsfotografie is een unieke beleving die je maar een paar keer in je leven kan doen. U kunt alleen of met je partner op de foto. Door verschillende  zwangerschapsfotostijlen te gebruiken zullen uw foto’s net dat tikkeltje anders zijn dan anderen. Volgende stijlen behoren tot de mogelijkheden:

 • Zwangerschapsfoto’s met doeken: Voor de moderne mama’s in spe. 1 of 2 doeken in wit of verschillende  kleuren.
 • Eigentijds: fotoshoot met stoere eigentijdse uitstraling. Een stoer jasje, een stoere broek stoere attributen. Deze stijl is voor stoere mams in spe.
 • Romantisch / lingerie: fotoshoot met een romantische uitstraling oa. in lingerie.
 • Low Key: Hier komen de mooie rondingen van je lichaam goed tot uiting. Deze stijl is goed geschikt voor artistiek naakt.
 • High Key: Mooie zwangerschapsfoto’s met een witte achtergrond.

Zwangerschapsfoto’s neem je best rond de  8ste maand (36 weken). Wees dus op tijd met de reservatie. Je ontvangt een selectie van min 15 foto’s op hoge resolutie voor afdruk en dezelfde 15 foto’s op lage resolutie voor internet gebruik. Dit alles op een CD-rom. Tevens heb je recht op een foto  met een afmeting van 51×68/76 door u gekozen uit de CD-rom selectie. De fotoshoot zal ongeveer 1 uur duren in de studio.

Newborn en babyfotografie 150€.

Niets is sprookjesachtiger dan het verwelkomen van een nieuw wondertje in de familie. Het begint vanaf de geboorte met het verzamelen van herinneringen. Herinneringen die je graag wilt delen met je familie en vrienden. U kunt bij ons terecht om deze herinneringen te helpen realiseren.

 • Newborn fotografie doe je best tussen de 6de en 10 de dag na de geboorte. Na 14 dagen wordt de huid van de baby wat ruwer en kan je baby last hebben van acné.
 • tussen 3 en 6 weken wordt uw oogappel al wat actiever en reageert hij al vrij goed op geluiden en lichtimpulsen.
 • Vanaf 6 weken kan uw baby al duidelijk zien, speeltjes en knuffels onderscheiden ene volgen. De ideale leeftijd om leuke portretfoto’s te maken.
 • Uw baby start vanaf 3 tot 5 maanden met zijn directe omgeving te ontdekken. Begint zich op zijn zij en buik te rollen. Hun lichaamstaal wordt explecieter, uitbundiger lachen, verbaasd kijken. Babyfoto’s vol emotie.
 • Rechtzitten kan uw babytje vanaf 10 maanden. Zijn handjes en mondje worden heel belangrijk. In zijn ontdekkingstocht wordt alles naar de mond gebracht en besabbeld. Laat u vertederen door de eerste aktiefoto’s van uw kruipende, spelende ukkepuk.

Voor een Newborn of babyfotoshoot mag je min 2uur rekenen. Die tijd is nodig om je baby op z’n eigen ritme te fotograferen.ontvangt een selectie van min 15 foto’s op hoge resolutie voor afdruk en dezelfde 15 foto’s op lage resolutie voor internet gebruik. Dit alles op een CD-rom. Tevens heb je recht op een foto  met een afmeting van 51×68/76 door u gekozen uit de CD-rom Selectie. De fotoshoot zal ongeveer 1 uur duren in de studio.

 

Bruidsfotografie: vraag een offerte aan.

Een huwelijk is iets bijzonders, twee mensen die voor elkaar kiezen, elkaar vertrouwen en hun leven met elkaar willen delen. Foto’s zorgen ervoor dat je deze mooie dag elke keer opnieuw kunt beleven. Jullie zijn geheel vrij van hoe je het pakket willen samenstellen. Hier volgen enkele voorbeelden om jullie pakket samen te stellen.

 • Lovershoot: Een fotoshoot enkele weken voor het huwelijk. Deze fotoshoot kan zowel in de fotostudio of op locatie.
 • Uitnodigingen: De foto’s van de lovershoot kunnen gebuikt worden om om uitnodigingen te maken voor het bruiloft.
 • Fotografie van het huwelijk : hier kan je kiezen voor 3 soorten pakketten

                 Fotoshoot (max 4u) : ceremonie / portretsessie / receptie
                 Fotoshoot (max6u) : make-up en kapper / aankleding / ophaling van de bruid / ceremonie / portretsessie / receptie.
                 Fotoshoot van de gehele dag: make-up en kapper / aankleding / ophaling van de bruid / ceremonie /portretsessie                  / receptie /  diner / feest.

 • Bedankkaarten incl. enveloppen
 • Fotoboek vershillende uitvoeringen en formaten

 

Fotoshoots op locatie- 30€ extra

Ieder pakket kan ook op locatie gebeuren. Hiervoor wordt een extra tarief aangerekend van 30€ boven op het pakket. Ik kom dan zonder reiskosten binnen een straal van 30 km rond Veurne naar u toe, of we zoeken een prachtige locatie. Ik neem eventueel licht mee in de vorm van flitslicht zo worden de meeste grauwe dagen nog interessant. Voor afstanden met een straal meer dan 30 km wordt een vergoeding gevraagd van 0.35€ per km vanaf de 30st km.