Afspraken
Een fotoshoot gebeurt steeds op afspraak. De afspraken voor fotoshoots kunnen telefonisch (0032 (0)470 18 74 91) of per E-mail rinaldo@slashdesign.be vastgelegd worden. We houden fotosessies voor baby’s, familiefoto’s, communiefoto’s, portretten, kinderen, dieren. Dit alles zowel in een studio als op verplaatsing.
Voor bedrijfsfotografie kan je ook bij ons terecht. Dit kan gaan van een productreportage of meerdere producten tot een volledige bedrijfsreportage.
Alle evenementen, zoals trouwfeesten, jubileum, publiciteitsreportages, groepsfoto’s op locatie en concerten.

 

Gesprek vooraf
Voordat we starten met de eigenlijke fotoshoot nemen we ruim de tijd om via een gesprek jullie verwachtingen te achterhalen. Zo kunnen we jullie verhaal de wereld in sturen en geen standaard setting.

 

De fotoshoot
Een fotoshoot zal ongeveer één uur in beslag nemen. In de studio zal gewerkt worden met verschillende achtergronden, lichtopstellingen en verschillende attributen. Om zoveel mogelijk verschillende diversiteiten aan beeldmateriaal te hebben. Voor fotoshoot buiten de studio zullen we zoveel mogelijk van de omgeving benutten om daar een diversiteit te creëren. Zo kunnen we tegemoet komen aan jullie wensen.

 

Nabewerking
Alle foto’s worden in RAW getrokken dit om zoveel mogelijk detail en kleur te kunnen vastleggen. Daarna worden ze nabewerkt in Lightroom en Photoshop. Zo worden bijvoorbeeld de oneffenheden van een huid (zoals puistjes, littekentjes) vakkundig geretoucheerd.

 

Afwerking en presentatie

Er wordt een selectie gemaakt van de mooiste beelden, deze foto’s met hoge resolutie worden op CD rom afgegeven max 2 weken na de fotoshoot samen met een fotoposter van 51×68/76 cm. Tevens kunnen er foto’s op aanvraag afgedrukt worden op een heel gamma van fotofunartikelen en accessoires.